Jdi na obsah Jdi na menu

Onkologický klub Návrat na putovní výstavě

5. 9. 2016

Ve dnech 9. a 10. září 2016 proběhne na Vratislavově náměstí v Novém Městě na Moravě preventivní a osvětová akce Ligy proti rakovině. Jedná se o putovní výstavu Každý svého zdraví strůjcem s podtitulem: prevence rakoviny vesele i vážně.

Výstava s rozsáhlým doprovodným programem je určena široké veřejnosti od dětí předškolního věku až po seniory. Kromě porad se zdravotníky, různých kontrol a měření vás čeká v pátek odpoledne a po celou sobotu bohatý kulturní program zajišťovaný ZUŠ, DDM Nové Město na Moravě a ZUŠ Bystřice nad Pernštejnem.

Ve spolupráci s Městským úřadem Nové Město na Moravě zaštiťuje celou akci Onkologický klub Návrat z Nového Města na Moravě. Onkologický klub Návrat byl založen 27. ledna 2001, takže existuje již 15 let. Za tu dobu zajistil pro své členy velký počet ozdravných pobytů, kulturních a společenských akcí. Jeho hlavním posláním je především setkávání lidí se stejným zdravotním problémem. Nebojte se, při setkání se neřeší nemoci a nikdo, pokud nechce sám, se nemusí svěřovat se svými problémy. Jde jenom o to, se sejít.

Na aktuálních webových stránkách www.ok-navrat.estranky.cz můžete najít podrobnější informace o klubu i kontakty.

Členové Onkologického klubu Návrat se po oba dny zúčastní akce v jednom z devíti stánků na Vratislavově náměstí. Zde se tedy budete moci seznámit nejen s nimi, ale i s historií a činnostmi klubu.

Ještě důležitější pro všechny je ovšem návštěva ostatních stánků. Informací a prevence totiž není nikdy dost. Srdečně vás tedy zveme k návštěvě a věříme, že přijdete v hojném počtu.

Vlasta Pecková, Onkologický klub Návrat